over mij

over mij

Follow Us De cursusleidster is Sandra van de Belt, docente en moeder van vier kinderen:

"Tijdens mijn zwangerschappen wilde ik graag een leuke zwangerschapscursus doen, maar miste een no-nonsense zwangerschapscursus waarin antwoord werd gegeven op vragen die ik had."

Deze cursus is een zwangerschapscursus waarin de vragen die je hebt worden beantwoord. Je hoeft niet te puffen op matjes, je zit niet een een zaaltje achteraf, maar zit gewoon op een stoel op een leuke locatie en krijgt eerlijke informatie over zwanger zijn, de bevalling, borstvoeding en/of fles, gebruik van draagdoek, en meer.
De nadruk ligt op de bevalling zelf. Omdat een goede voorbereiding kan bijdragen aan een positieve beleving van de bevalling. Ook de ademhalingstechnieken (puffen), bevalhoudingen en tips om te ontspannen komen uitgebreid aan bod.

Deze zwangerschapscursus is erop gericht om je goed voor te bereiden op de bevalling, om je vertrouwen te geven in jezelf en de bevalling.


info@zwangerzwolle.nlzwangerschapscursus Zwolle, zwanger, zwangerschap, individuele zwangerschapsbegeleiding

baby bevallen borstvoeding controle cursus geboorte ontspannen, Ommen zwangerschapzwangerschapscursus zwanger zijn vertrouwen zelfvertrouwenbevalhoudingen bevalbal geboortebal bevalbad

bevallen borstvoedingControle cursus geboorte ontspannen zwangerschapzwangerschapscursus zwanger zijn Zwanger? Gefeliciteerd!

Prijzen

Aanmeldformulier

over mij

Links

Zwanger & baby nieuws

referenties