Zwanger? Gefeliciteerd!

Zwanger? Gefeliciteerd!


mama2b zwangerschapscursus 

Je bent zwanger! Een leuke, maar ook spannende tijd is aangebroken! 
Het doel van de mama2b zwangerschapscursus is, om jou vol zelfvertrouwen aan de bevalling te laten beginnen. Kennis van zwangerschap en bevalling kunnen helpen te vertrouwen op jezelf en je lichaam, en angsten te verminderen. Tijdens de mama2b zwangerschapscursus leer je hoe een bevalling verloopt en welke stadia er zijn tijdens de bevalling. Door meer te leren over het fysiologische verloop van de bevalling ben je goed voorbereid en weet je ongeveer wat je te wachten staat en waarom sommige dingen gebeuren tijdens de bevalling. 

Individuele begeleiding:
Uniek is de mama2b@home! Daarbij komt de cursusleidster aan huis, en bereidt jou/jullie tijdens drie bijeenkomsten (of meer, indien gewenst!) voor op de bevalling en de kraamtijd. Mama2b@home is mogelijk in Zwolle en omgeving. Buiten Zwolle worden er een kilometervergoeding gerekend.

Zwangerschapscursus in een dag:
Ook is er de mama2b zwangerschapscursus in een dag. Ideaal voor stellen die het druk hebben. In een dag worden jullie goed voorbereid op de bevalling en de kraamtijd. Tussendoor is er een lekkere lunch en koffie en thee. 
  

 

Aanmelden kan via de mail:info@zwangerzwolle.nltelefonisch op nummer 06-17252588 of via het aanmeldformulier.


 

zwangerschapscursus, Zwolle, Ommen, zwanger, zwangerschap, individuele zwangerschapsbegeleiding

baby bevallen borstvoeding controle cursus geboorte ontspannen zwangerschapzwangerschapscursus zwanger zijn vertrouwen zelfvertrouwen

 


 

 
Zwanger? Gefeliciteerd!

Prijzen

Aanmeldformulier

over mij

Links

Zwanger & baby nieuws

referenties