Zwanger? Gefeliciteerd!

inhoud van de mama2b zwangerschapscursus

Tijdens deze zwangerschapscursus ligt, behalve zwanger zijn en moeder worden, ook de nadruk op het ontmoeten van andere zwangere vrouwen.
Hoe kijk je tegen de bevalling aan? Wat heb je nodig om ontspannen te bevallen. In de cursus leer je hoe je leert te vertrouwen op je lijf. Je leert hoe je kunt ontspannen tijdens de bevalling, ademhalingstechtnieken en bevalhoudingen. Maar daarnaast is er informatie over wat je kunt verwachten in de kraamweek, wat je wel en niet mag eten tijdens de zwangerschap, hormonen tijdens de zwangerschap en daarna en nog veel meer. 


Aan de orde komen de volgende onderwerpen:

De bevalling. Hoe verloopt een bevalling (ongeveer)? Wat zijn weeen? Wat is er nodig om positief op je bevalling terug te kijken?

Hoe kun je ontspannen? Ademhalingsoefeningen voor tijdens de bevalling, en vooral voor erna! Je leert te vertrouwen op je lichaam. Bevalhoudingen.

Over steun bij de bevalling door de partner.


Wat wil je tijdens de bevalling? Hoe schrijf je een geboorteplan? Wat doet de kraamverzorgster in jouw huis? En wat niet? Antwoorden en tips voor een fijne kraamtijd!


meer info via de mail:
info@zwangerzwolle.nltelefonisch op nummer 06-17252588 of via het aanmeldformulier op de site.

 Zwanger? Gefeliciteerd!

Prijzen

Aanmeldformulier

over mij

Links

Zwanger & baby nieuws

referenties